Постижения

 

      От 2009 годинa в училището г-н Бисеров се занимава с обучение на ученици по овладяване на знания и умения на китара.

      В часовете се обучават ученици от ІV до ХІІ клас. Групата се състои от десет ученици, часовете се посещават с желание и интерес, защото учениците се запознават с магията на музиката, с нещо ново и непознато за тях.

       Успехи постигат най-упоритите и най-талантливите, защото все пак музиката е изкуство, а всяко изкуство изисква търпение, постоянство и много труд.

        През настоящата учебна година се създаде и първата ни музикална формация „Метроном”,  която печели овации с всичките си  изяви.

         Спортен клуб по хокей  на трева - СКХТ „Чепинци” през състезателната 2009-2010г. отборът до 14 години момчета/момичета завършва на трето място в зоната след републиканския шампион от с. Баните и отборът на гр. Златоград.

       На 5 и 6 май 2010г. отборът ни взема участие на международния турнир в с.Баните, където завоюва купата по “Феърплей”.

      През настоящия сезон състезателите ни са на второ място във временното класиране след настоящият републикански шампион-с.Баните.

       На 4 и 5 май 2011г.  се включихме  в турнира с два отбора момичета и момчета, момчетата се класираха ІІІ място, а момичетата на ІІ място. Голмайстор на турнира стана Никалъс Пехливанов от нашия отбор. Вижте галерията.

   В училището има сформиран отбор "Млад огнеборец", който се представя достойно на състезанията и печели първи места в общината. Отборът се състои от девет състезатели и една резерва. Вижте галерията..

През ноември  2011 г. Отборът по хокей на трева до 12 г се класира на второ място на държавното първенство , проведено в град Пловдив.

Made by MohyMuharem - Designed by MohyMuharem
Technical consult and thanks for Alexander Penev